domingo, 24 de julio de 2011

Diyarbakir- Estambul

Dia 24 de juliol de 2011
El darrer dia a Diyarkabir comença fatal per a en Josepi! En un greu error de judici se’n va a la piscina amb les xancles que proporciona l’hotel per nadar abans de berenar. Amb l’aiguada que deixen els jardiners pel trespol fot llenagada als escalons i patatum! Accident! Grans cops a l’esquena i espatlla. Remil-lamps sagrats quin maler! El porten a l’hospital. Radiografia. Res romput. Tanta sort. Anti-inflamatoris i crema. L’hospital no està tan malament. Kagon dena!. Ehhh! En Daniele pega una caporrada amb la porta de la cambra i es fa un tall al front de mil dimonis.
Venen a dinar 2 al·lots cristians que en Danieli ha conegut al monestir siríac. Un d’ells és un refugiat religiós/polític que es va acollint a l’estatus de refugiat que li atorga les Nacions Unides, ja que a Egipte alguns coptes han patit persecució i martiri. Sembla viure en una situació d’angoixa i de limitada llibertat .... No envejam la seva situació!
Decidim partir cap a  Istanbul un dia abans per poder romandre un dia és a Istanbul. El pilot-comandant  de la companyia turca Sky resulta ser de Barcelona i ens concedeix el gran honor de fer-nos una al·locució en català per megafonia en el transcurs del vol!. Quina passada! Belliisssimo!. Poques vegades passa al Regne Borbònic de les Espanyes.
Feim un tour de la ciutat amb el bus shuttle que contractam. 2 hores per arribar al Holiday Inn enorme que és prop de l’aeroport .. Relax  les darrers hores a Istanbul. Repòs per a en Josepi, amb els coparros i blaus que duu i el fan caminar tort ... aiaiaiai, tot anava tan bé i ara aquestes contusions.... Però Istanbul torna  a semblar fascinant aquesta vesprada i es promet de tonar-hi ... quan serà? Pasqua de l’any que ve ...?

No hay comentarios:

Publicar un comentario