domingo, 3 de julio de 2011

Istanbul sencera

La mística Istanbul… ciutat plena de història que rememoren batalletes  i conflictes..
Mentre circulàvem pels carrers d’edificis de ciment armat envellits i destartalats, i entre botigues i paradetes de roba, estores, llibres i altres... topaven amb perplexes curiositats. I és que la ciutat és tota una contradicció... moral, econòmica, social, cultural i geogràfica.
 Dones amb xador cobertes de cap a peus es compaginaven entre prostitutes acotades des de la balconades de les cases, les quals ens feien senyals, com un ham que cerca el seu peix, amb la recerca de nous clients. En Dani sempre es fica entre els més insòlits emplaçament.
Mansions elegants i senyorials aferrades a la ribera del Bòsfor i amb privacitat de costa distava de les abarrotades i estretes zones públiques amb accés a la mar que serveixen de desconnexió d’una societat treballadora que mira el futur amb resignació.
Una ciutat de murades romanes mutilades i jaciments arqueològics aferrats a zones habitades amb poca planificació urbanística, poc acte pel vianant que ha d’esquivar cotxes, carros i altres entrebancs.
I nosaltres que cosa hem fet? El trimoni continua amb les seves peripècies.
El gran baazar ens sembla la gran bufada! Botigues de reconegut prestigi es conjuguen amb joiers i venedors d’estores principalment. La màgia dels mercats marroquins o iranians no es troben aquí... massa plàstic. Alguna curiositat trobam al mercat de les espècies on en Josep es compra un gratador per intentar utilitzar-lo com a arma de festeig.
Les mesquites ens ajuden a clarificar les idees, ja que son remansos de pau dins el bullici de la ciutat. Una vegada dins, sense sabates i trepitjant enormes estores ens arraconam en llocs poc visibles per tombar-nos i fer un poc de meditació recordant la vida monacal religiosa.  
Al Hamann.. de fet és un dels nostre grans objectius a Turquia, gaudir d’un bon bany turc i per què no.. compartir-lo amb altra gent de la zona. Així doncs.. en Josep ha trobat un amic “ricachón” amb el cos harmoniós i en Marc... un “ragazzo” italià que parla pels colsos ... Dani ... passa de rotllos i sexe... ja té prou amb el moraduix brut de na XXX! Foto de família i plaf!!!!!!!!!!!!!........ no la podem penjar perquè el “ragazzo anomenato Vichino” den Marc resulta ser un putango italià amagat de l’amalgama familiar.
Orgia de sucs abans d’anar a dormir.. un darrere l’altre.. de plàtan, poma, taronja “portokal”, kivi, etc... en Dani s’anima al ritme de samba perquè li rememora l’orgasme vitamínic brasiler.
Solpost

Neteja de peus entrada mesquita

Menjant peix

Restaurant

Banda aisiàtica

No hay comentarios:

Publicar un comentario