jueves, 26 de julio de 2012

Barichara- Guane


Entre les exuberants muntanyes colombianes, en un indret de difícil accés es troba la població colonial de Barichara. Una de les tantes poblacions que te transporten a temps remots i on revius la història recent del Nou Continent. Entre carrers empedrats i cases blanques amb sostres de teules de dues aigües hem trobat una educada (però més seca del normal) amfitriona que ens ha ofert hospedatge a un preu raonable per aquestes contrades.
Avui hem decidit fer la ruta a peu des de Barichara fins a Guane que transcorre per un profund comellar entre abundat vegetació i cases espargides de gent camperola que viu amb harmonia amb la terra. En arribar a Guane una altra sorpresa colonial ens ha corprès.... ja que també és un poble bastant conservat on és respira la profunda i vella Colòmbia.
Com a record de la nostra visita a Guane hem comprat en una botigueta cuca en mig de la plaça principal un licor de llet de cabra, un de whisky i un de cafè i uns fabulosos pastissos  de lllet elaborats artesanalment.....
Durant el camí en fet amics de gent peninsular (gallecs, catalans i madrilenys) la meitat dels quals es troben a l’atur i els altres amb retallades important del sou. Tothom evidenciam que en Rajoy no acabarà la legislatura... per haver-nos mentit miserablement presentant un programa electoral que ha incomplint de la primera fins a la darrere lletra... “Váyase Sr. Rajoy!!!!”


                                                               Barichara


                                                               Barichara


                                                            Poble de Guane


"el daddy" espia per la porta

No hay comentarios:

Publicar un comentario