domingo, 22 de julio de 2012

Elements fàl·lics


Villa de Leyva guarda una sorpresa arqueològica cabalística .... es tracta d’un santuari “muisca” dedicat a la fecunditat replè d’elements fàl·lics admirablement preservats de la destrucció dels conqueridors i la reprimenda posteriors dels missioners que trobaven un sacrilegi els santuaris d’adoració a altres divinitats alienes a les seves creences, motiu pel qual imposava l’obligació de destruir-los.
 Només aguarda l’arribada de l’enigmàtic presentador del programa televisiu Cuarto Milenio “Iker Jiménez” per atogar-li un respectuós reconeixement internacional... i en tant espera, els turistes més inquiets poden gaudir de l’indret amb total serenitat.
Com tenim una amiga molt apreciada, el nom del qual li direm “Rebosteta” per evitar identificacions innecessàries, la qual disposa d’un petit museu de fotografies carnals adjunt trametrem aquestes tres més... perquè pugui valorar i atorgar, si escau, l’honor de ser premiades ....... da-li cebes, morena!!!! Com diu en Tomeu Penya en una de les seves cançons.... “les dones ho tenen per emprear-lo”...

                                                                        Tamany idoni!


                                                  Dime de que presumes y te diré quién eres


                                                             Massa grossa per gaudir-la


                                                             Villa de Leyva: adéu siau!

No hay comentarios:

Publicar un comentario