viernes, 20 de julio de 2012

BOGOTÁ


                                                                  REI BORBÓ!!!
                                                                     BOTERO Y YO


                                                              MONTSERRATE


                                               PAULINA... LA BELLA
Cansats del gran viatge de avió.... per cert en classe executiu.... “son motxilers mig bufes”, ens reconfortam per la gran aventura que just s’ha encetat a la capital de Colòmbia… Santa Fe de Bogotá… o Bogotá simplement.
 El Jet lag i el 2.400 metres de alçada ens faran de recordatori  del nostre bot durant els dos días de visita per la gran metròpoli de més de 10 milions de persones.
En Juan  i na Paulina (ufff… la serventa)  son els amfitrions del nostre tranquil hotel situat en un barri residencial de l’orient, anomenat “Marqués de la Plata”. Na Paulina  té un cul i uns pits sortidots que fan més toquera que mirera, acompanyada amb una veu sensual amb to harmònic, produeixen “tripas corazón” només escoltar-la. El seu caminar es silenciós com si levitàs per les dependències de la casa semi colonial on ens allotjats  … és única, aguardam un e.mail seu amb inquietud.
La vida al centre històric de la Candelaria juntament amb la visita de la Quinta del Llibertador Simón Bolívar i el mirador del Cerro de Montserrate són els nostres principals objectius en aquesta ciutat de 10 millons de persones.
Moltes dades ja han estat dites …  però els primer días ja ens han mostrat una faceta de la Colòmbia que compleix fidelment amb l’anunci publicitari sobre “El peligro és quererte quedar”.
Com a fita final: En trobat moltes semblances amb gent coneguda dins el museu de Fernando Botero... un galant de l’escultura i pintura colombina.. un geni insuperable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario