miércoles, 8 de agosto de 2012

Medellín i Santa Fe de Antioquia

El padrino a Sicília, Al Capone a Chicago i Pablo Escobar a Medellín….. Sí… hem arribat a la ciutat tristament famosa de Medellín, fragel·lada per la violència del anys 80 pel control del tràfic de drogues... Qui no recorda encara avui el “Cartel de Medellín”?.

Aquesta ciutat intenta superar el malson viscut amb un increment de l’oferta cultural i amb la creació de barris residencials (El Poblado) on s’ubica les millors cadenes hoteleres i restaurants de reconegut prestigi.... i on el turista internacional es pot sentir segur i passejar plàcidament..... però senyors! com tenim les butxaques buides i ningú ha respòs al requeriment d’enviament pecuniari urgent (família, amics i rebosteta) no ens ha quedat més nassos que dormir al centre... o sigui... al barri de la prostitució, delinqüència, màfia i perversió.... això sí dins unes cambres netes, fresques i vigoritzants del popular hotel Romàntic (ehem... ehem), on l’amor es manifesta amb majúscules.

Al dia següent decidim fer una escapada a Santa Fe per visitar el pont penjant d’occident, emblema del departament d’Antiòquia i fins i tot... diríem de tota Colòmbia. Vos enrecordau dels arriers transportant cafè i altres mercaderies... (exemple.. en Juan Valdés) ... idò per aquestes contrades va trobar consol.
Intentam sense èxit que la senyoreta de cuixes amples i cul potent (la nostra serventa del hotel Morales de Santa Fe) ens faci un massatge amb final feliç.... però no tenim èxit. Res! L’amor encara no ha comparegut!... però esperau al següent missatge..


Medellín: barri popular


El nostre hotel


Pont penant d'occident: Marc i Josep enmig

No hay comentarios:

Publicar un comentario